در سیستم انبارداری شما با اسناد مختلفی کار میکنید که مهمترین اونها فاکتور خرید و فروش، برگشت از خرید و برگشت از فروش، موجودی ابتدای دوره و خیلی از اسناد دیگه ایه که ممکنه بسته به نیازتون از اونها استفاده کنید.
ثبت فاکتور خرید رو برای شما مثال میزنم.
در صفحه ی اصلی نرم افزار روی ماژول انبارداری کلیک کنید و از منویی که در بالا باز میشه ثبت اسناد انبار رو انتخاب کنید. در سمت راست و بالای این پنجره یک دکمه با عنوان خروجی میبینید که اگه یک بار روی اون کلیک کنید به حالت ورودی تغییر میکنه. کمی پایینتر از لیست کشویی انبار مورد نظر و فاکتور خرید رو انتخاب کنید. دکمه ی بعلاوه از نوار ابزاار بالا رو کلیک کنید. در فرم خرید کالایی که باز شده و در سمت راست ابتدا تاریخ مورد ، سپس سرفصل معین مثلا حسابهای دریافتنی تجاری و در ادامه نام طرف حساب که قبلا در قسمت تفصیلی کدینگ حسابداری ایجاد کردید رو وارد کنید. در جدول سمت چپ شروع کنید به پر کردن اطلاعات. نام کالا رو در ستون کالا جستجو و انتخاب کنید. تعداد کالا و مبلغ واحد رو کلیک کنید. اگه با اینتر کردن روی ستونها جابجا بشید وقتی روی ستون اضافات و کسورات خطی هستید با فشردن کلید اسپیس یک ویو برای شما باز میشه. در اینجا مثلا رو تخفیف درصدی تیک بزارید و در ستون درصد مقابلش عدد ۲ رو وارد کنید. با زدن اینتر یا کلیک روی دکمه بستن، به فرم خرید کالا برگردید. به این ترتیب ۲درصد تخفیف برای فقط همین کالا اعمال میشه. در رکورد پایینتر اطلاعات کالای خریداری شده ی بعدی رو وارد کنید و در قسمت اضافات و کسورات خطی مثلا ۳درصد براای این کالا در نظر بگیرید. در پایین این پنجره هم شما اضافات و کسورات کلی رو میبینید روی دکمه ی اون کلیک کنید. طبیعتا گزینه های این قسمت رو کل مبلغ فاکتور محاسبه میشه. مثلا وقتی روی گزینه ی مالیات و عوارض تیک بگذارید، ۹درصد به کل مبلغ فاکتور اضافه میشه. خب حالا میتونید دکمه ی ذخیره رو کلیک کنید تا فاکتور خرید شما ثبت بشه. طریقه ی ثبت فاکتور فروش هم به همین صورته با ایت تفاوت که دکمه ی سمت راست صفحه رو روی خروجی قرارمیدید و از کادر پایین دکمه انبار مورد نظر و فاکتور فروش رو انتخاب میکنید.
برای ثبت فاکتور های برگشتی مثل برگشت از خرید، بعد از اینکه مثل روش قبلی وارد فرم مربوطه شدید دکمه ی از محل اسناد رو در بالای پنجره انتخاب کنید. در پنجره ای که باز میشه و از قسمت بالا خرید کالا رو انتخاب کنید تا لیست خرید ها لود بشه. خرید مورد نظر رو که قراره برگشت بخوره انتخاب کنید. حتی میتونید با کلیک در کنار اون خرید یعنی در ستون جزئیات، اقلام داخل فاکتور رو ببینید و فقط بعضی از کالاها رو برای برگشت زدن انتخاب کنید. حالا این پنجره هارو ببندید و دوبار به فرم خرید برگردید. همونطور که ملاحظه میکنید اطلاعات کالای برگشتی رو فرم جایگذاری شده و شما موارد دیگه رو در فرم برگشتی پر میکنید و دکمه ی ذخیره رو کلیک میکنید تا ثبت برگشت از خرید شما تکمیل بشه.